Pieni yhteenveto syksystä

Tämä syksy tuli uisteltua pelkästään Puumalassa, yhteensä tuli tehtyä pari kymmentä uistelu reissua. Saaliina seitsemän otettua Järvilohta, pientä lohta oli kyllä välillä paljon liikenteessä. Kaikkien otettujen lohien painot jäivät 2.2 – 2.8 kg välille.

Raksia en vetänyt kuin kahdella reissulla ja silloin ei mittalohia kohdalle sattunut. Suurimmaksi osaksi tuli vedettyä vaappua ja suurin osa kaloista tietysti silloin tuli vaapuilla, viisi lohta vaapulla ja kaksi pellillä.

Kausi tuntui jäävän vähän kesken kun marraskuun alun pakkasilla vuokramökin lahti jäätyi. Vedot jatkuvat keväällä. Pientä muutosta myös ”siviili” elämän puolella, tarinoissa esiintyvän vaimo sanan eteen voi liittää EX-.

Lopuksi vielä vähän uistelumuistoja lokakuulta videon muodossa.

Lisää videoita löytyy Youtube kanavaltani

Vastaa

Sähköposti osoitetta ei julkaista.

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.