Belmar kapteenin 35v. synttärilahja

Lokakuun viidentenä suuntasin aamusta Saimaalle ”Petran paratiisiin”, tällä kertaa ihan yksinäni. Vetoon lähti balsavaappuja. Ilma vaihteli puolipilvisestä auringonpaisteesta, kevyeen sateeseen, tuulta nelisen metriä etelästä. Tapahtumia alkoi tulla jo heti alusta, pari pientä lohta sai vapauden ennen kuin parin tunnin vedon jälkeen plaanarin ulommainen lähti vähän napakammin. Kala sai väsyttää itseänsä todella kaukana veneestä kun siirtelin takila vapoja pois tieltä. Muutamia komeita hyppyjäkin kala teki joten varmuus oli että nyt on mittalohi kiinni. Pitkänsiiman kun sai kelattua kelalle niin lohi oli melko väsynyt veneen perälle saatuani. Eli ei muuta kuin helposti haaviin mutta ei, täydellinen epäonnistuminen haavitessa kalaa. Vaapun koukut havaksen ulkopuolelle kiinni mutta tämä kala oli todella tarkoitettu minulle synttärilahjaksi ja koheltamisen jälkeen kala oli lopulta haavin sisäpuolella. Tällä kertaa sattui olemaan videokameratkin kuvaamassa ja tästä sähellyksestä löytyy video youtube kanavaltani.

Illaksi suuntasin vielä Kaukopään kalamiesten majalle 35v synttäreitäni juhlistamaan. Seuraavana päivänä vielä viitisen tuntia uistelin mutta nyt ei mitta lohia vetämäni vaaput kiinnostanut.

Lisää videoita löytyy Youtube kanavaltani

Vastaa

Sähköposti osoitetta ei julkaista.

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.